Image
Hrvatski English Italiano Deutsch Čeština  Slovenščina

Apartmaji Anna - Lokacija

Odmor u IstriApartmaji Anna se nahajajo v Istri, največjem hrvaškem polotoku na severu Jadrana. Istra je popolno področje za počitnice, zaradi značilno modrega morja, nedotaknjene narave, zelo ugodne in blage zimske klime ter vročega poletja, bogate gastronomske ponudbe, avtohtonih vin, olivnega olja in drugih karakterističnih izdelkov, raznih kulturnih dogodkov in možnosti do neštetih izletov po obali Istre, v kontinentalno Hrvaško ali sosedno Italijo.

Hiša z apartmaji se nahaja v Banjolah blizu naselja Volme, v majhnem in zelo mirnem naselju, kjer ni prometa. Obkrožena je z naravo, je v prvi vrsti, oddaljena 70 m do morja in 350 m od plaže, ki je primerna za majhne otroke.

Čeprav apartmaji niso v centru turističnega kraja, se nahajajo 500 m od trgovskega centra in bencinske črpalke, 6 km od centra Pule (največjega mesta v Istri) in 12 km od internacionalnega letališča Pula. Ravno tako so dostopne neštete športne aktivnosti v bližnjih letoviščih Banjole in Medulin.

Do okoliških restavracij in konob z bogato ponudbo ribjih ali mesnih specialitet se lahko odpravite peš, saj so oddaljene le 1 km.

Posebna atrakcija lokacije je, da se nahaja v okolju borovih gozdov in samo 4 km od svetovno znanega zaščitenega naravnega parka Rta Kamenjak, z več kot 150 prekrasnih plaž, malih nedotaknjenih uval in rtov povezanih z neasfaltiranimi potkami.

Lokacija apartmaja je popolna za počitek ter bivanje čez celo leto. Na razpolago sta dva apartmaja: večji družinski ter manjši za dve osebi.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Apartma Seastar (4+2)

Apartma (4+2) velikosti 59 m2 se nahaja v pritličju družinske hiše in je obkrožen z velikim vrtom in zelenjem, ter z veliko teraso, ki je idealna za preživljanje časa na odprtem. Gosti vsak dan lako uporabljajo žar, ki je postavljen ob terasi. Apartma vključuje vhodni prostor, dve spalni sobi (v eni je zakonska postelja velikosti 160x200, v drugi pa sta dve postelji velikosti 80x200), kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo (z rastegljivim kavčem velikosti 140x200), kopalnico, hodnik in pralnico (pralni stroj in sistem za ogrevanje vode in apartmaja). Na razpolago je tudi otroška posteljica.

Apartma lahko najamete čez celo leto, ima parkirišče in je opremljen s klimatsko napravo, brezplačnim WiFi omrežjem ter LED Smart TV 48“ z brezplačnimi italijanskimi in nemškimi kanali. Kuhinja je opremljena s keramično ploščo za kuhanje, mikrovalovno pečico in hladilnikom s posebnim oddelkom za globoko zamrzovanje ter pomivalnim strojem.

Apartma je idealen za družino z majhnimi otroci, še posebej zato, ker je plaža oddaljena 250 m idealna za otroke.

img

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Studio apartma (2)

Mali apartma površine 22 m2 se nahaja na dvorišču družinske hiše, kategoriziran je za dve osebi, je popolnoma nov zgrajen leta 2015. Idealen je za počitek parov.

Apartma je sestavljen iz bivalnega prostora v katerem je mala popolnoma funkcionalna kuhinja z vsemi potrebnimi aparati (štedilnik, hladilnik, aparat za kavo), dnevna soba kombinirana kot spalnica, opremljena z raztegljivim kavčem s kvalitetno vzmetnico ( memory peno), kopalnico (tuš), stranišče in umivalnikom. Bivalni prostori so opremljeni s klima napravo, LCD televizorjem s satelitskimi programi in brezplačnim WiFi internetom.

Ob apartmaju se nahaja terasa površine 14 m2, z masivno kamnito mizo in klopmi, ter žarom. Terasa je popolna za večerje na odprtem.

img

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Dodatne informacije

Oba apartmaja imata zagotovljena parkirišča.

Lastnik poskrbi za najem koles za kolesarske izlete ali poskrbi za izlete s plovilom.

Končno pospravljanje apartmaja je vračunano v ceni (ne zaračunava se posebej), brisače in posteljnina se menjata tedensko.

Tel: +385 (0)98 247 884
E-mail: apartmentsannaistria@gmail.com

Facebook

Google Map >>